ראשי השום השחור
מהו השום השחור?
מזון מותסס, הטרנד הקולינרי האחרון, מציע דרך בריאה וטעימה להפוך את הארוחה להרבה יותר טעימה. ולא, לא מדובר בשום הלבן שאתם רגילים אליו. גם אם אתם לא אוהבים שום לבן, קראו על אופני השימוש במרכיב המגוון ועל היתרונות שבכל נגיסה.
את ראשי השום הרגילים מיישנים עד שהשיניים הופכות שחורות ומפתחות מרקם חלק ודביק הדומה לשום צלוי. זה קורה מכיוון שמאפשרים לפקעות לשבת במשך כמה שבועות בתנאים לחים ובטמפרטורה נמוכה, מה שמאפשר תגובות כימיות המייצרות טעם בזמן שחומצות האמינו והסוכרים הטבעיים תוססים. הצבע השחור המובחן מגיע מתרכובת בשם מלנואידין שנוצרת בתהליך ההתססה. ואיך הטעם? השום השחור מתאפיין בטעמי אדמה-אונמי, שהם יותר רגועים מטעמו של השום הטבעי או המבושל – מה שאומר שגם אם זן השום המסורתי בדרך כלל מעורר בכם דחייה, את השום השחור אתם עשויים לאהוב.


האם ישנם יתרונות לשום השחור?
השום עשיר בפיטונוטריאנטים ובתרכובות מונעות מחלות אחרות, ולכן ידוע במגוון יתרונות בריאותיים, כולל השפעות אנטי-דלקתיות, תמיכה במערכת החיסון ובתפקוד טוב יותר של כלי הדם. פוטנציאל השום במניעת סרטן נחקר גם כן. השום השחור הוא אמנם בעל ריכוז אליצין (תרכובת חזקה שמעניקה לשום הרבה מהתכונות הבריאותיות שלה) נמוך יותר מהשום הרגיל, אך נארז עם נוגדי חמצון. עם כ-35 קלוריות למנה, זוהי דרך מצוינת לשפר ולהעמיק את הטעם, בלי להעמיס על הגוף המון קלוריות עודפות.
שימושים קולינריים לשום השחור
ישנן הרבה דרכים! שום שחור הוא מרכיב מגוון מאוד. הנה כמה מהדרכים הטעימות לאכול אותו:
על לחם קלוי
עם גבינה
בהמבורגר
עם חומוס
בבישול איטי
בתיבול או במרינדה
בציר או ברוטב
בתיאבון!
®Ervital מציעה מוצרי מזון בריאים, ייחודיים, טהורים וטעימים.

100% טבעי

ללא תוספים

בריא

ייחודי

ללא גלוטן
