לחם שום שחור

חומרים ל-4 מנות:
קונפי שום:
200 גרם שום שחור קלוף
3 כפות שמן זית
2 גבעולי טימין
מלח ופלפל

6 פרוסות לחם לבן (ללא קשה)
1/2 כוס חלב

לחם שום שחור

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-120 מעלות.
  2. מעבירים את השום השחור לתבנית עד שמן זית במשך חצי שעה עד שהשום רך.
  3. משרים את פרוסות הלחם בחלב במשך 3 דקות. סוחטים את הלחם הרטוב.
  4. מערבבים את הלחם עם השום השחור (קונפי) ומגישים עם גבעולי עלי טימין .
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב print
דילוג לתוכן