פירה

פירה? כן, פירה!
תוספת כל כך פשוטה וטעימה מתאימה לכל גיל מילדים קטנים ועד מבוגרים ממנות פשוטות ועד שף.
מה עוד לא ניסינו בלנסות לשפר ולשדרג את הפירה, יותר חמאה? יותר שמנת? יותר מלח?
לנו יש מתכון חדש מבית היוצר של השף דור פלג Dor Peleg שהוא הרבה יותר טעים וגם הרבה יותר בריא 
התמונה הוסרה על-ידי השולח.🙂
אנחנו קוראים לזה מתכון הזהב- פעם אחת תנסו ולא תאמינו איך כל השנים האלה הסתפקתם בפירה ״רגיל״. בתאבון!!

פירה תפו״א ושום שחור:

מצרכים-
1. ק״ג תפוחי אדמה
2. 300 מ״ל חלב (אופציונאלי)
3. 200 גרם חמאה (אופציונאלי)
4. 20 שיני שום שחור או 3 כפות ממרח שום שחור
5. מלח ופלפל גס

**טבעונים? פשוט לא לשלב את החלב והחמאה (האופציונליים) ולשים מים במקום.

®Ervital שום שחור מקולף 125 גר'

אופן ההכנה:

1. מכניסים לסיר מים רותחים מומלחים את תפוחי האדמה כשהם חתוכים לקוביות . מבשלים עד ריכוך. 2. מכינים בצד סיר קטן ובו חלב וחמאה על אש נמוכה , עד הינמסות של החמאה ורתיחה עדינה. (אופציונאלי) 3. מסננים את תפוחי האדמה היטב ממים ומועכים למחית חלקה . באיטיות משלבים את החלב והחמאה בפירה תוך בחישה מתמדת. 4. לוקחים את שיני השום השחור , קוצצים ומועכים היטב למשחה חלקה ( או פשוט מוסיפים 3 כפות ממרח שום שחור) משלבים בתוך הפירה ומערבבים היטב. מתבלים שנית במלח ופלפל לפי הטעם.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב print
דילוג לתוכן