פסטה סומק בחמאת יוזו ואבקת שום שחור

המתכונים האחרונים שהעלנו היו מתכונים סובבי עולם בהם משולב השום השחור שלנו. הפעם, החלטנו להדגים לכם שימוש מהיר, קל והכי פשוט שיש במוצרי השום השחור, על מנת שתוכלו לטעום מהם ולשלב במנות על פי טעמכם האישי !

אחד המוצרים אשר נמכר על ידנו הוא אבקת שום שחור. מדובר בשום שחור אשר עובר ייבוש וטחינה לאבקה דקה. האבקה הריחנית והקסומה הזו תשדרג כל מנת פיצה, פסטה או ריזוטו שתכינו. איך ? פשוט מפדרים אותה מעל המנה !

בפעם הבאה שתכינו למשל מנת פסטה עם שמנת או פיצת גבינות מושחתת, קחו כפית של אבקת שום שחור ושימו במסננת דקה. נפו מעל האוכל כך שתיווצר שכבה דקה ואחידה. חום המנה מיידית יעלה לאפכם את ריח השום השחור והמנה תשודרג פלאים.

בתמונה- פסטה סומק בחמאת יוזו ואבקת שום שחור של שף דור פלג.

אופן ההכנה:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב print
דילוג לתוכן