2 ק”ג צלעות טלה נקיות ללא מכסה (לבקש מהקצב) ופרוסות למנות
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
ענף רוזמרין
400 גרם דלעת חתוכה לקוביות בגודל 3X3
2 כפות סילאן
1 כפית סוכר חום
מלח
פלפל שחור טחון
2יח’ שומר גדולות פרוסות לאורך( עובי 1 סמ’)
1כף שמן זית
1 כפית רוטב ווצ’סטר
ענף טימין
12 שיני שום שחור קלופות
10יח’ קשיו קלוי וקצוץ גס
צלעות טלה בגריל, דלעת, שומר צלוי מעושן ושום שחור

אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות וצולים את הדלעת למשך 12 דקות. מוציאים ושומרים להגשה.
- מחממים מחבת גריל, משמנים בשמן זית, וצולים את פרוסות השומר כדקה מכל צד להשחמה קלה.
- מעבירים את פרוסות השומר לתבנית, מוסיפים את הווצ’סטר וענף טימין, מכסים בנייר כסף ואופים למשך 10 דקות. את הנוזלים שנשארו בתבנית שומרים להגשה.
- צורבים את הצלעותבמחבת גריל חמה כדקה מכל צד ומתבלים במלח, פלפל ועלי רוזמרין. ממשיכים את הבישול בתנור החם למשך 5 דקות נוספות.
- מכינים את המנה: בצלחת אישית מניחים קוביות דלעת וביניהם שוזרים מפרוסות השומר ושיני השום שחור, מעל מניחים מהצלעות הצלויות וכף מהמיצים של השומר. מגישים.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב print