* מחממים תנור לחום של 200°.
1. מחממים מחבת גדולה בחום גבוה, מתבלים את הטלה במלח ופלפל בנדיבות מכל הכיוונים.
- מזלפים כמה כפות שמן זית במחבת, וכשהיא חמה מאוד, צורבים את הטלה במשך 2-4 דקות בכל הצדדים, עד לקבלת צבע יפה. בסיום, בעוד הטלה חם, מורחים את הטלה בשכבת חרדל דקה מכל הכיוונים ומעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה.
- טוחנים בבלנדר את עשבי התיבול , פירורי הלחם, אבקת השום השחור והפרמזן (אופציונאלי) יחד עם מלח, פלפל, ובערך כף שמן זית. נרצה לקבל תערובת פירורים מעט לחה ואחידה.
- מצפים את בשר הטלה (לא את העצמות) היטב, מכל צדדיו, בשכבה מכובדת של תערובת פירורים . מעבירים בזהירות לתנור להמשך בישול במשך 20-25 דקות עד למידת העשייה הרצויה. במידה ומשתמשים במדחום בשר ניתן לכוון ל-60 מעלות פנימי במרכז הנתח.
5 מאפשרים לנתח לנוח מספר דקות טרם הפריסה ופורסים בעדינות על מנת לא להוריד את הציפוי.