קונסומה עוף תאילנדי וברוסקטת שום שחור

חומרים לכ-6 מנות:

2 ליטר ציר עוף (מרק עוף צח)
מקל קינמון
ענף לואיזה קטן
לימון פרסי שחור חצוי
1 כוכב אניס
2 תרמילי הל
מיץ מליים אחד או חצי לימון

לירקות:
גזר 1 חתוך לרצועות דקות
1 קולורבי חתוך לרצועות דקות
6 יחידות בצל ירוק
3 יחידות בוקצ?וי חצויות לאורך
חופן עלי כוסברה
חצי בצל קצוץ ומטוגן
צ?ילי ירוק פרוס דק

לברוסקטה
באגט פרוס ל-6
שיני שום שחור קלופות
50 גר חמאה בטמפרטורת החדר

קונסומה עוף תאילנדי וברוסקטת שום שחור

אופן ההכנה:

  1. במכניסים לסיר את כל מרכיבי המרק ומרתיחים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 10 דקות.
  2. מחממים תנור לחום מקסימלי מברישים בשמן זית וקולים את פרוסות הלחם.
  3. בקערת ערבוב מחברים את החמאה ושיני השום ומערבבים בעזרת כף לקבלת מרקם אחיד.
  4. בקערת מרק עמוקה מסדרים את הירקות: גזר, קולורבי, חצי בוקצ?וי ובצל ירוק אחד.
  5. בוזקים מהמרק ומגישים לשולחן. ליד מניחים מהבצל המטוגן, צ?ילי וכוסברה לתיבול לפי הטעם.
  6. מגישים לצד ברוסקטות וחמאת שום שחור מורחים מהחמאה ואוכלים מכל המרכיבים יחדיו.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב print
דילוג לתוכן