שניצל עם אבקת שום שחור

מתכון פשוט, ביתי ומנחם, שקופץ כמה שלבים למעלה בעזרת השום השחור שלנו- השניצל האהוב והמוכר.
הילדים שלכם ימותו על טעם השום העדין והקרמלי, ואתם תדעו שהכנסתם פנימה super food עם המון סגולות בריאותיות. מי צריך יותר מזה ?

מרכיבים-
12 שניצלים

לציפוי ראשוני-
כוס קמח לבן
2 כפות אבקת שום שחור
כף פפריקה מתוקה
חצי כף מלח
כפית פלפל שחור

תערובת רטובה-
2-3 ביצים
כפית חרדל
(ניתן להוסיף גם כאן כפית אבקת שום שחור)

לציפוי סופי-
2 כוסות פירורי לחם
שמן קנולה (או אחר שמתאים לטיגון)

אופן ההכנה:

* מחממים מחבת עם שמן עמוק (או חצי עמוק) בחום בינוני- גבוה.
  1. מערבבים את מרכיבי הציפוי הראשוני יחד ומניחים בקערה שטוחה.
  2. מערבבים בקערה אחרת את הביצים והחרדל
  3. בקערה שלישית שמים את פירורי הלחם.
  4. דופקים את השניצלים עד לעובי הרצוי.
  5. מצפים את השניצלים על פי התחנות- קודם בתערובת השום השחור, אחר כך בביצים, לבסוף- בפירורי הלחם.
  6. מטגנים עד הזהבה משני הצדדים ונהנים משניצל חם ופריך, וקצת שונה ומיוחד. בתיאבון
* ציפוי הקמח והשום השחור טרם הביצים מסייע לכל הציפוי להידבק בצורה טובב יותר ומתקבל שניצל עם ציפוי פריך ועבה יותר.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב print
דילוג לתוכן